středa 20. dubna 2011

Jak uzdravit Matku Zemi

Přihlásila se nám nová překladatelka Hanka a tady je její první překlad videa Little Grandmother z 23. 3. 2011 - veliké díky!!!!
(Píše z Anglie, takže bez hacku a carek, abyste se nedivili.)
http://www.overstream.net/view.php?oid=i4aglcl3aoig

9 komentářů:

  1. Mohl bych poprosit o samostatne titulky k tomuto videu?

    Diky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Doporučuji super web http://www.mp3stahuj.cz je tam plno mp3 zdarma ke stažení, videoklipy, osobnosti, profoly, obrázky a další. Parádní web:)

    OdpovědětVymazat
  3. njn,spousta videi s titulkama ma malej problemek,nejdou s tema titulkama stahnout :-(...........proud

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj,tady "proud"
    tak jsem se podival dal,a zase....modlitby,sekty,spolecenstvi,poselstvi,blabla bla.Jenze ono to je pritom uplne jednoduchy,jako ostatne vsechny genialni veci.Obycejnej selskej rozum.Nenechat se oblbovat,a pochopit,ze cesta vede jenom s prirodou,zakladni zakon zachovani zivota,kdo pujde proti ni,toho se zbavi,prave jmenem zachovani zivota,protoze jit proti ni,znamena jit proti zivotu a to nedopusti,je too prosty,kdyz jsme vsichni a vsechno jeden celek,ze to co je nemocny a nebezpecny,bude vylouceny,a zadny modlitby a jiny zavadejici praktiky,to nezmenej,a je to tak vlastne dobre.......proud

    OdpovědětVymazat
  5. nepotrebujeme sekty,nabozenstvi,kmeny,spolky............potrebujem vsichni jako jeden celek vzit rozum do hrsti a konecne zacit jednat,pro tenhle svet,tuhle planetu,a tim i pro nas vsechny...........vzdyt to i nam vsem a kazdymu jednomu patri,proc si to nicit,ohranicovat,znepristupnovat a nechavat si to jen pro sebe.......... i ty hranice by mely bejt fiktivni,ale respektovany,jako uzemi urcitejch narodu,jejich kultur,tradic a domovu a ne jako neprekonatelny prekazky proud

    OdpovědětVymazat
  6. kdy bodou další videa...?

    OdpovědětVymazat
  7. Chtěl bych se zeptat jestli nevíte proč už dlouho Malá babička nepíše a nedává zprávy? někde říkala že se bude ozívat pravidelně? A dlouho nic?

    OdpovědětVymazat
  8. Mám radost,že se ojbevilo něco nového od LM:díky díky J

    OdpovědětVymazat
  9. Velice krásná a moudrá slova. Je velice bolestivé si uvědomovat všechno, co se tady na planetě děje a znát dopady a důsledky všeho, co se děje kolem nás.Připadá mi zvláštní, že ti, kteří to mohou ovlivnit, nemají zájem s námi spolupracovat, nebo zlehčují dopady situací ve kterých se nachází lidstvo. Vesmírní,naši bratři a sestry z Plejád i od jinud - našimi ústy - to říkají stejně jako tato krásná bytost Kiesha Crowther. Děkuji překladatelce za to, že můžeme naslouchat i my, co neznáme anglicky.

    OdpovědětVymazat